LAAT U NIET VERRASSEN! LEES HET REGLEMENT

 1. Algemene bepalingen

1.1. De betaling van het voorschot staat gelijk aan aanvaarding van het volgende reglement.

1.2. Betalingen worden aanvaard in contanten of via Payconiq (beperkt tot 250€).

1.3. De betaling van de borg staat gelijk aan toestemming voor de opname van beelden in de vorm van een foto/video en de verwerking daarvan voor marketingdoeleinden.

1.4. Kom naar de sessie onder begeleiding van maximaal 1 persoon (min. 18 jaar). Deze persoon heeft geen toegang tot de ruimte waar de artiesten werken, maar kan wel wachten bij onze receptie in de wachtruimte.

1.5. Een minderjarige kan de procedure alleen ondergaan met toestemming van een ouder of een wettelijke voogd. De toestemming moet persoonlijk worden ondertekend op dezelfde dag nadat het project is goedgekeurd. Een minderjarige moet ten minste 16 jaar oud zijn.

1.6. Aanvaardbare vertraging bij de afspraak is 30 minuten. Na deze tijd wordt de afspraak als geannuleerd beschouwd. Een cliënt die voor de geplande afspraak niet opdaagt zonder minstens 1,5 uur op voorhand te verwittigen (“no-show”) zal de gehele sessie moeten betalen.

 1. Keuze van de artiest

2.1. Laat je bij het kiezen van een artiest leiden door wat je zou willen tatoeëren, elk van hen heeft zijn eigen individuele stijl. Op de website van de studio, op Instagram en Facebook kun je een galerij vinden van het werk van de artiesten.

2.2. Als u niet weet bij wie u een tatoeage wil nodigen wij u uit voor een individueel consult in onze studio of neem contact met ons op.

 1. Deadlines

3.1. Elke tatoeëerder heeft een apart schema. De datum van de sessie wordt individueel bepaald.

 1. Tatoeagekosten

4.1. Elke artiest heeft een individuele prijsklasse voor een grote sessie (7-8 uur).

4.2. De prijs van elk ontwerp wordt individueel bepaald, afhankelijk van de grootte, het aantal details en de plaats. Vaak zijn er projecten tegen actieprijzen, waarover wij informeren op onze sociale media.

4.3. Hoeveel je in één sessie kunt doen hangt af van:

 • de pijngrens van de cliënt
 • huid,
 • technische aspecten,
 • waar de tatoeage zal worden gedaan.
 

4.4. Een cliënt die een sessie van een hele dag heeft geboekt en tijdens de afspraak afzegt, is verplicht de gehele sessie te betalen.

4.5. De kosten van de tatoeage zijn inclusief de tijd om een persoonlijk patroon te maken.

 1. Reservering

5.1. Om een datum te reserveren moet een voorschot betaald worden, uiterlijk 3 werkdagen na het vastleggen van de afspraak.

5.2. Het voorschot moet contant of via Payconiq in de studio worden betaald of per overschrijving.

5.3. Het voorschotwordt niet terugbetaald.

5.4. Het bedrag van het voorschot zal worden afgetrokken van de totale kosten van de tatoeage.

5.5. Als het voorschot niet wordt betaald, wordt de geboekte datum geannuleerd. Laten we niet vergeten dat klanten vaak meerdere weken op een datum wachten, het voorschot is een zekerheid voor de tijd van de tatoeëerder die zijn tijd voor u reserveert.

 1. Enquête

6.1. Voordat u met tatoeëren begint, moet u het “Toestemmingsformulier” invullen en een gezondheidsverklaring ondertekenen.

6.2. Het formulier moet naar waarheid worden ingevuld.

6.3. De klant is verplicht de tatoeëerder op de hoogte te stellen van eventuele contra-indicaties voor het uitvoeren van de procedure.

6.4. Bij het verstrekken van onjuiste informatie of het verzwijgen van de waarheid over de gezondheidstoestand is de studio niet verantwoordelijk voor eventuele complicaties.

 1. Projecten

7.1. Onze artiests maken projecten op basis van referenties. Wij kopiëren niet het werk van iemand anders. De tattoo blijft je leven lang bij je en daarom willen we dat elk ontwerp uniek is.

7.2. We doen altijd projecten op de dag van de sessie, maar maak je geen zorgen, we doen niets zonder jouw toestemming. Voordat we met de machine beginnen, kunt u de artiest vertellen wat u in uw patroon wilt veranderen.

7.3. Maak geen foto’s van de projecten en verspreid deze niet onder derden (auteursrecht van de artiest).

7.4. Het is niet mogelijk het project eerder te zien dan op de dag van de sessie. Het werk van een tatoeëerder vergt veel tijd, meestal brengt de artiest de hele dag door in de studio, en na thuiskomst werkt hij verder (hij beantwoordt berichten van klanten, begint een tatoeage te ontwerpen). We zijn ook maar mensen en we voeren voortdurend projecten uit.

7.5. Bij het tatoeëren van opschriften, data, is de studio niet verantwoordelijk voor het maken van een tatoeage met een taalfout (en eventuele correcties zijn te betalen). Controleer zorgvuldig de juistheid van het gekozen thema en de vertaling ervan.

 1. Veranderingen in het idee

8.1. Alle wijzigingen die je in je tattoo-idee wilt aanbrengen, bijvoorbeeld grootte, locatie, thema, kun je elektronisch aan ons doorgeven – via Instagram, Facebook, WhatsApp of per e-mail.

8.2. Na het aanbrengen van correcties kunnen de totale kosten van de tatoeage veranderen (dit hangt onder meer af van de grootte, het aantal details en de locatie).

8.3. Eventuele wijzigingen van het concept moeten uiterlijk 3 dagen voor de afspraak worden meegedeeld.

 

 1. De datum van de afspraak wijzigen

9.1. Wijziging van de datum van de sessie zonder verlies van het voorschot is alleen mogelijk in dringende gevallen. De uiteindelijke beslissing om de datum van de sessie te wijzigen wordt genomen door de tatoeëerder.

9.2. Wijziging van de sessiedatum is mogelijk tot 7 dagen voor de geplande datum. Als u weet dat u uw geplande sessie niet zult kunnen bijwonen, laat het ons dan op voorhand weten. Op die manier kunnen we een bereidwillige persoon vinden om uw plaats in te nemen, en zullen we een nieuwe datum voor u vastleggen. Een cliënt die voor de geplande afspraak niet opdaagt zonder minstens 1,5 uur op voorhand te verwittigen (“no-show”) zal de gehele sessie moeten betalen.

9.3. De nieuwe datum moet uiterlijk 4 maanden na de oorspronkelijke datum worden vastgesteld (anders vervalt het voorschot).

9.4. Als we op dat moment geen vrije data hebben, zullen we u de snelst beschikbare aanbieden.

9.5. Het wijzigen van de datum van de afspraak zonder verlies van het voorschot kan slechts eenmaal gebeuren. Bij de volgende wijziging van de datum van de afspraak vervalt het voorschot. Zoals we al eerder zeiden – laten we de tijd van de artiesten respecteren 😊.

 1. Correcties

10.1. Correcties moeten persoonlijk worden ingediend tot 4 weken na de datum van de afspraak.

10.2. Correcties als gevolg van nalatigheid van de klant zijn verschuldigd (zonnebaden, niet opvolgen van de aanbevelingen van de tatoeëerder, ziekte, schaafwonden, enz.)

 1. Verantwoordelijkheid

11.1. De studio is niet verantwoordelijk voor voorwerpen die in de wachtkamer worden achtergelaten! Neem uw sleutels, portefeuille, handtas of andere waardevolle spullen mee naar de plaats waar de procedure zal worden uitgevoerd.

11.2. Voor de veiligheid wordt de hele studio bewaakt.

11.3. De wachtkamer is alleen open tijdens de werktijden van de beheerder, op andere tijden kan er niemand verblijven.

 1. Een goede raad voor de afspraak

12.1. Zorg voor een goede nachtrust de nacht voor de sessie.

12.2. Eet een warm, vullend ontbijt om je lichaam van een flinke dosis energie te voorzien.

12.3. Drink geen alcohol – een “kater” is ook niet aan te bevelen.

12.4. Gebruik geen pijnstillers of stimulerende middelen – deze verdunnen het bloed en kunnen zelfs de hardheid van de huid aantasten.

12.5. Comfortabel gekleed.

12.6. Denk aan goede hydratatie! Dit zal uw welzijn verzekeren.

12.7. Kom alleen naar de sessie. In de kamer waar de procedure wordt uitgevoerd, moeten we de meest steriele omstandigheden handhaven, dus mogen er geen derden aanwezig zijn.

12.8. Neem iets zoets mee als tussendoortje.

12.9. Maak tijd voor jezelf tijdens de sessie zelf. Sommige klanten luisteren naar muziek, lezen een boek, en anderen doen een dutje 😊.

12.10. Onthoud dat hoe je die dag pijn voelt, grotendeels aan jou is.

 1. Hoe kleed je je?

13.1. Indien mogelijk moet de kleding worden aangepast aan de plaats waar de tatoeage zal worden uitgevoerd. U kunt reserve kleding meenemen.

13.2. Kies kleding die u niet erg vindt als ze vuil wordt – het kan gebeuren dat er inkt op uw kleding druppelt, en de studio is niet verantwoordelijk voor beschadigde kleding.

 1. Verzorging van tatoeages

14.1. Na de sessie ontvangt elke cliënt een folder met instructies over de verzorging van een verse tatoeage.

14.2. ABC van tatoeageverzorging

 • je tattoo is beschermd met een professionele TWEEDE HUID (of een andere door de tatoeëerder aanbevolen methode) – draag de bescherming volgens de aanwijzingen bij het aanbrengen ervan;
 • verwijder de bescherming met water of droog hem af, was de tatoeage vervolgens met hypoallergene zeep en droog hem voorzichtig af met een wegwerphanddoek;
 • smeer de tattoo in met een kleine hoeveelheid crème;
 • de crème 3-4 keer per dag aanbrengen, als de huid droog wordt – de crème vaker gebruiken;
 • tot een maand na de tatoeage geen gebruik maken van sauna, zwembad of solarium;
 • tijdens de eerste dagen kan zich vocht verzamelen onder de bescherming – maak je geen zorgen, het is plasma met een beetje inkt.
 • zich ongeveer 2 weken onthouden van fysieke activiteit;
 • probeer de tatoeage niet nat te maken;
 • tijdens de genezing kan jeuk optreden – niet aan de huid krabben!
 1. Bonnen

15.1. Het minimumbedrag waarvoor een bon kan worden gekocht is 20€.

15.2. De voucher is niet terug betaalbaar of inwisselbaar voor contant geld.

15.3. Vanaf de overhandiging van de tegoedbon aan de koper is 7Tattoo niet aansprakelijk voor vernietiging of verlies ervan. Wij geven geen duplicaten uit.

15.4. De voucher is 12 maanden geldig vanaf de datum van aankoop. Voor die tijd moet u reserveren.

15.5. Een persoon met een Voucher is verplicht een bezoek vooraf persoonlijk of telefonisch te reserveren.

 

 1. Werktijden van de studio

16.1. De lounge is geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

16.2. Gelieve niet eerder dan 10 minuten voor het geplande tijdstip bij de afspraak aanwezig te zijn.

16.3. Aan het begin krijg je een vragenlijst om in te vullen, waarna de artiest je een tattoo-ontwerp presenteert.

16.4. Artiesten beëindigen hun werk uiterlijk om 18.00 uur. Vergeet niet dat we ook maar mensen zijn en tijd nodig hebben om te rusten en te herstellen 😊

Als je vragen hebt, kan je ze stellen op onze sociale media, per e-mail, per telefoon of persoonlijk in de studio. We drinken graag een koffie met je en nemen eventuele twijfels weg.

The 7Tattoo Crew

7Tattoo is moving to a new location

As of May 15th you can find us at our new address: Hemelingenstraat 16 – 3700 Tongeren! Only 59m from our current location!